perjantai 10. toukokuuta 2013

Pinkkiä ja merenturkoosia

Uudet ihanuudet saapuivat vihdoin perille MiMaxista. Yritän valkata kesäksi vähän enemmän kirkkaita ja kesäisinpiä lakkoja kuin tummia. Siksipä päädyin China Glazen merenturkoosin ja Essien Pinkkiin :)








Sitten siirrytään China Glazen ihanaan merenturkoosiin lakkaan.

 Huomasinkin että omistan ainakin neljä erinlaista turkoosia lakkaa. Vaikka pullossa nämä kaikki neljä näyttävät lähes samoilta niin kynsillä kuitenkin huomaa että sävyt ei ole samoja :) Ja huomaa että nimettömässä jossa on Aquadelic on kirkkain,kivoin ja ei niin sininen kuin esim. etusormessa tai pikkurillissä :)
 

Tämä lakka nousi taas kärkikolmikkoon. Hyvä peittävyys ja muutenkin toosi ihana♥


Lopuksi paketista paljastui Essien off the Shoulder:in pinkki lakka ja ihan tosi hyvä peittävyys! Heti ekalla peittää ja uurteita yms ei jäänyt kynteen ollenkaan :) Kuvassa lakka näyttää hieman marjapuuromaiselta, mutta oikeasti pinkinpi. Tätä en ole vielä kynsille päästänyt eli kynsillä ette vielä nää ;> (Lopussa linkki josta pääset katsomaan ja tilamaan tuootetta)



 Lisäksi tilasin uusia Super shine kirkkaita holoja :) Nämä strassit eivät menetä kiiltoaan. Laitoin strassit tyhjään glitteripurkkiin, sillä en tykkkää että ne on pussissa :D

Kuka omistaa samoja lakkoja :)?

2 kommenttia:

Parasta on kommentit, varsinkin rakentavat ja muut ihanaiset ♥ Kiitos